Winactie! Verloting taart met levensechte bloemen!

Afgelopen weken zijn wij weer druk geweest met het bijschaven van onze kunsten. Deze keer was het maken van bloemen op draad aan de beurt middels de cursussen ‘Additional Wired Flowers’ en ‘More Wired Flowers’ van Wilton. Deze bloemen konden wij al maken, maar toch hebben wij heel wat trucjes bijgeleerd. De bloemen zijn nu nog levensechter, mooier en steviger worden. Zie onderstaand de foto’s van het resultaat. Bijna niet van echt te onderscheiden toch?!

Wordt jij enthousiast bij het zien van deze bloemen en wil je deze graag op een taart bijvoorbeeld voor Moederdag of een aankomende verjaardag?

Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is onze Facebookpagina te liken en dit bericht te delen op jouw persoonlijke pagina met daarbij vermeld de reden en gelegenheid, waarom JIJ of degene aan wie je de taart weggeeft deze verdiend.

Over twee weken, op 14 maart aanstaande, kiezen wij de leukste, liefste en/of beste reden uit en nemen wij contact op met de winnaar! Wij zien de reacties graag tegemoet.

Let op! Deze bloemen zijn lang houdbaar, dus het is niet erg als de taart pas over een paar maanden klaar moet zijn. Reageren dus! 🙂