JY Contact!

 

 

 

 

 

info@jybakt.nl

www.facebook.com/jybakt

Jeanine Rosheuvel: +31 610822715

Yrna van Ree: +31 642372324

 

 

 

 

 

 

JY Bakt! Hoe dat zo?

JY staat voor onze namen Jeanine en Yrna.
Even voorstellen…

Sinds het moment dat wij schoonzusjes werden, zijn wij voornamelijk door onze grote schoonfamilie aan het werk gezet voor het maken van taarten en cupcakes. Zo ontdekten wij onze gezamenlijke passie en gingen hier steeds serieuzer mee aan de slag. Inmiddels zijn wij heel wat taarten, cupcakes, maar ook cursussen verder. Tijd dus om een stapje verder te gaan en onszelf verder te ontwikkelen en ook anderen te laten meegenieten!

Bakt! omdat bakken onze passie is. Wij houden van creatief bezig zijn en lekkere dingen maken.

JY Bakt! Niet omdat alleen wij, Jeanine en Yrna heel erg van bakken houden, maar hopen dat wij ook jou kunnen inspireren en mee kunnen nemen in ons enthousiasme.

Welke vormen van decoreren beheersen wij?

Wij hebben verschillende cursussen van ‘Wilton’ gevolgd en hiermee beide ons ‘4-Star Student Certificate’ van Wilton behaald! De Wilton methode is wereldwijd bekend en komt uit Amerika. Met het behalen van dit certificaat zijn wij gecertificeerd in het werken met Fondant, Buttercream Icing, Royal Icing, Gum Paste en Modelling Paste.

Met deze technieken kunnen wij niet alleen een taart of cupcake met fondant bekleden, maar ook taarten strak afsmeren, of juist speels decoreren met Buttercream. Daarnaast kunnen wij bloemen spuiten met Buttercream en Royal Icing of levensechte bloemen maken met Gumpaste en Fondant en natuurlijk de leukste en liefste toppers maken van Modelling Paste. Bekijk voor de leukste voorbeeld gerust even de JY Portfolio!

Alles (naja… bijna) is mogelijk!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren